Afdelingen

Kinderen grootbrengen is niet altijd even gemakkelijk. Elk gezin heeft momenten waarop het wat moeilijker gaat en je als zorgfiguur niet meer weet hoe je een situatie best aanpakt. De verschillende afdelingen van mfc Combo kunnen je hierbij helpen!
Vanuit onze 4 locaties bieden we verschillende soorten begeleiding aan, in functie van jullie zorgen en wensen.

Het innovatieve project Trommel+

De gediversifieerde inzet van dagbegeleiding in groep

Trommel+ is een begeleidingsproject van mfc Combo in Tienen. Aan de dagbegeleiding koppelen we de mogelijkheid van maximaal 3 overnachtingen per week. Tijdens dit korte traject wordt intensief samengewerkt met de zorgfiguren. Onze video laat u kennis maken met deze innovatieve werkvorm.

umar-ben-zgqkw-niw8o-unsplash

Surdo

Kortdurende thuisbegeleiding op maat van je gezin en trajecten Positieve Herori├źntering

Surdo begeleidt 25 gezinnen met kinderen/jongeren tussen 0 en 25 jaar in de regio Vlaams-Brabant die moeilijkheden ervaren bij het opvoeden. Tijdens de thuisbegeleiding gaat een begeleider met jouw gezin op zoek naar antwoorden op jullie vragen. Bij de PH-trajecten gaan we aan de slag met een verontrustende situatie. We organiseren 5 extra modules PH voor het jonge kind (ism de Wissel).

tim-marshall-catzhuz7z8g-unsplash

Dam+

Dagbegeleiding & verblijf in Leuven

Dam+ biedt dagbegeleiding aan kinderen van 6 tot 16 jaar en hun gezin uit de regio Leuven.
Daarnaast begeleidt het team van Dam+ ook meisjes die in het huis overnachten.

caleb-woods-vzildyoqn_u-unsplash

Malpertuus

Begeleiding voor gezinnen, jongeren en jong volwassenen

In Malpertuus kunnen 28 gezinnen terecht met kinderen vanaf 6 jaar. Contrasap (Contrabas en ASAP) is een leefgroep voor kinderen vanaf 6 jaar die tijdelijk niet volledig in hun eigen context kunnen wonen. Er zijn ook 2 dagbegeleidingsplaatsen voorzien. In Nobel begeleiden we jongeren naar zelfstandigheid in kamertraining of via CBAW.

Kan jij ook steun of hulp gebruiken?

Neem contact op met ons

De verschillende afdelingen van mfc Combo kunnen je ondersteunen! We bieden verschillende soorten begeleiding aan, in functie van jullie zorgen en wensen.

Wil je de gezinnen van mfc Combo helpen?

Jouw hulp of steun is zeer welkom.